Vôňa a jej kúzelná moc na lepšiu náladu


Radi sa obklopujete pozitívnymi, príjemnými vôňami? Niet divu, veď vône dokážu naozaj doslova pozdvihnúť náladu, uvoľniť myseľ alebo upokojiť emócie. Preto si ľudia tak radi kupujú parfémy, voňavky a dezodoranty. Chcú nielen vôňu cítiť, ale aj šíriť ďalej. Vôňa je silný impulz, ktorý naozaj pôsobí aj na naše vnemy, emócie a následne môže vplývať na celkovú náladu. Či už chcete vôňu inhalovať, alebo šíriť, prípadne si spraviť príjemné prostredie doma, je na to niekoľko rôznych spôsobov. Okrem parfému alebo bytových vôní však existuje aj vôňa do práčky. Možno ste si pomysleli, že ide o klasickú aviváž do prania, ale nie je tomu tak. Ide o vôňu do práčky v podobe parfému do prania. Áno, aj takáto skvelá vychytávka existuje a určite ju vyskúšajte, lebo výsledky sú výborné!

parfém na praní

Čo to teda je?

Dá sa povedať, že olejové parfémy do prania predstavujú náhradu aviváže, príjemnú, nadčasovú a elegantnú vôňu. Vonnú zložku tvoria v značke Essentia 100 % prírodné esenciálne oleje vysokej kvality. Parfémy na pranie sú bez toxických a karcinogénnych prímesí, neobsahujú ani parabény, dioxán alebo ťažké kovy. Na rozdiel od aviváže nezanechávajú pri praní žiaden povlak, teda práčku či sušičku nezanášajú. Sú dokonca vhodné aj na tkaniny, kde sa bežná aviváž neodporúča, ako je športové oblečenie alebo termoprádlo. Keďže odolávajú vysokým teplotám, je možné bielizeň sušiť aj v sušičke a vôňa ostane.

vůně na praní

Vôňa na bielizni pre dlhodobú sviežosť

Olejové parfémy na pranie sú možnosťou, ako sa vôňou doslova obklopiť. Budú sa uvoľňovať na tkaninách postupne, a tak vám vôňa vydrží na bielizni dlho. Pocit sviežosti si teda skvelo predĺžite. Navyše si môžete vône do prania striedať častejšie a vytvárať tak neustále nové vonné impulzy. Vôní je pomerne dosť, určite si nájdete tú svoju najobľúbenejšiu. Neváhajte ich aj darovať svojim blízkym či priateľom. Krásne darčekové balenia už na nich čakajú.